Μουλιάζουμε από το βράδυ μισό κιλό φασόλια Κιερίου και την επόμενη τα βράζουμε
μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά χωρίς να σκάσουν ή να λειώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο μπολ της σαλάτας. Προσθέτουμε 1 ξερό κρεμμύδι και 5-6 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε με προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια. Σε μικρό μπολ χτυπάμε ½ φλ.τσαγιού λάδι με 1 κ.σ ξύδι και όσο αλατοπίπερο θέλουμε. Περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια.