Σε ¼ φλ. ελαιόλαδο ροδίζουμε2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κοµµένο σε μπουκιές για 4'-5',
να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 5 καρότα κοµµένα σε λεπτές φέτες, 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα μανιτάρια, 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε 4΄-5΄, να μαραθούν ελαφρώς. Ρίχνουμε 2 φλ. τσαγιού ρύζι κίτρινο και ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά. Προσθέτουμε 5 φλ. τσαγιού ζωμός κότας ή νερό, αλατοπιπερώνουµε και μισοσκεπάζουµε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20΄. Στο τέλος πασπαλίζουμε το φαγητό µε ψιλοκομμένο μαϊντανό.