(6-7 μπολάκια) Βάζετε ½ κούπα ρύζι γλασέ να βράσει στην κατσαρόλα με μια κούπα νερό και λίγο αλάτι.
Ταυτόχρονα ζεσταίνετε 4 κούπες γάλα με ½ κούπα ζάχαρη για να λιώσει. Κρατάτε τη 1/2 κούπα γάλα εκτός, στην οποία θα διαλύσετε 2 κουταλιές κορν-φλαουρ και 1 βανίλια. Μόλις βράσει το ρύζι και πιει το νερό ρίχνετε το γάλα με τη ζάχαρη. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 10-15’, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Στη συνέχεια ρίχνετε το γάλα που έχετε κρατήσει κι έχετε διαλύσει το κορν-φλαουρ και τη βανίλια. Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να πήξει. Μοιράζετε στα μπολάκια και πασπαλίζετε με κανέλα.